Alte servicii


Montaj alarme

 • O alarma auto este un sistem electronic care se poate instala pe orice autoturism pentru a descuraja tentativele de furt a obiectelor din interiorul masinii sau a masinii insasi!

 • Alarmele auto functioneaza prin emiterea unui sunet cu un volum inalt, de obicei generat de o sirena sau de claxonul masinii sau printr-o combinatie intre cele doua. In momentul in care unul din senzorii alarmei se declanseaza, spre exemplu senzorul de soc, acesta trimite un impuls mai departe catre centrala alarmei auto care la randul ei comanda actionarea luminilor de semnalizare ale masinii si declansarea sirenei pentru a semnaliza un eveniment.

 

Montaj senzori

 • Pentru multi dintre soferi, executarea parcarilor ramane o provocare chiar si la mult timp dupa obtinerea carnetului de conducere. Situatia ramane valabila cand nu gasesti suficient loc de parcare, ai un garaj prea mic sau se intampla sa iti fie alocata o zona in care masina ta abia se integreaza, ca spatiu ocupat. Problema respectiva se poate rezolva extrem de usor, intrebuintand cei mai buni senzori de parcare.

 

Montaj sisteme de navigatie

 • Pentru cei carora le place sa conduca, nagivatorul GPS a devenit o necesitate, si nu doar un moft.

  In plus, este indispensabil daca esti sofer profesionist sau conducator de taxi intr-un oras mare sau nou. Un navigator GPS pentru masina te poate scuti de neplacerile incertitudinii traseului la drum lung si te ajuta sa economisesti ore bune de condus, oferindu-ti cea mai scurta ruta, informatii despre drumurile inaccesibile sau ambuteiaje.

  Unele autoturisme sunt insotite de navigatie dedicata, insa pentru restul se pot cumpara aparate GPS separate.

 

Car kit

 • Car kit-ul este un sistem de comunicare hands free pentru maşină, care îţi permite să vorbeşti la telefonul mobil în timp ce conduci, conversaţia fiind redată direct prin difuzoarele maşinii. Sistemul car kit este format dintr-un display cu suport (sau dintr-un dispozitiv cu butoane), la care se adaugă o unitate centrală, un microfon şi cabluri pentru instalare.

 

Sisteme audio

 • Viata e prea scurta pentru a da muzica incet, mai ales daca petreci
  destul de mult timp la volan.
  Tocmai de aceea, unele sisteme audio auto par sa fi fost concepute special pentru melomani.

  Muzica redata bine poate transforma intru totul experienta pe sosea.

 

Inchideri centralizate

 • Proprietarii de autoturisme vor fi intotdeauna de acord cu alegerea celor mai eficiente metode de securizare a masinii, drept pentru care, vor cauta sa achizitioneze sisteme de alarma cat mai sigure. Nu intotdeauna e usor sa calibrezi corect o alarma auto, astfel incat sa nu se declanseze la diverse socuri detectate, care nu inseamna neaparat ca autovehicolul este in pericol. Din acest motiv si pentru a evita respectivele probleme au aparut cele mai bune module de inchidere centralizata. Masinile noi sunt echipate din fabrica, insa daca ti se defecteaza sistemul vechi, e necesar sa efectuezi unele reparatii sau sa cumperi spre instalare un modul nou.

 

Iluminare interioara

 • La o masina, atat iluminatul extern, cat si cel intern sunt probleme de o maxima importanta. Pe
  primul loc sta acuratetea sistemului de semnalizare, alaturi de o vizibilitate optima, urmate indeaproape de ergonomie si de un consum adecvat de energie de la bateria masinii. Daca pana nu demult becurile standard(cu halogen sau cu Xenon) erau cele conventional utilizate in indeplinirea acestor sarcini, in prezent lumina provenita de la leduri auto este clar in tendinte.

   

 • Avantajele echiparii autovehiculului cu astfel de piese sunt multiple: durata de viata a unui LED este de cel putin 10000 de ore, consumul energetic este cu mult mai redus decat in cazul celorlalte tipologii de lampa, iar faptul ca produce foarte putina caldura nu poate fi decat imbucurator. Chiar daca nu ai mai avut instalate astfel de corpuri de iluminat in masina ta, unele modele de autoturism iti permit sa le folosesti.

 

Inlocuire si schimbare leduri bord

 • Pentru ca unele masini au un interior anost (verdele de la Skoda sau galbenul de la Opel) si pentru ca noua tehnologie ne permite atat de multe schimbari, va oferim solutia pentru ca masina dvs. sa arate ca M-urile de la BMW cu acel frumos bord cu alb cu rosu.

 

Porniri de motor din telecomanda

 • Porneste motorul masinii din telecomanda de la o distanta de pana la 1,6 km prin simpla apasare a unui buton. Pe timp de iarna incalzeste interiorul masinii si dezgheata geamurile, iar vara porneste aerul conditionat.

 

Cosmetizare interioara

 • Daca masina nu e doar un mijloc de transport, ci un simbol al personalitatii, punem in lumina detalii fine, accentuam aspectele  subtile si va transformam visurile in realitate.

 

Cosmetizare exterioara

 • Faruri, culori, modelele, concept le transformam pentru a da masinii dumneavoastra aspectul visat.